Karaoke Buli

Egy kis érdekesség a KARAOKE-ról:

Daisuke Inoue egy japán rockzenész, aki egy kávézóban játszotta zenekara számait olyan vendégeknek, akik szívesen becsatlakoztak énekelni. Egyik este, mikor nem dolgozott, egy szalagra rögzítette a zenét, és ezt adta oda kollégáinak. 1971-ben pedig feltalált egy olyan gépet, ami ének nélkül játszotta le a zenét, így a zenészek pihenhettek, miközben a vendégek énekesként próbálták ki magukat. ;)

Tehát, legyen szó bármilyen helyszínről, házibuliról, vagy szórakozóhelyről, neked csak annyi a dolgod, hogy szólj nekünk és mi mindent elintézünk! Karaoke bulit rendelhetsz bármilyen alkalomra, születésnapra, lány/legénybúcsúra vagy esküvőre, mi megoldjuk! De ha egyszerűen csak énekelni támadt kedved, keresd állandó karaoke helyszíneinket, ahol esténként kipróbálhatod magad.

Énekelhető dallistám hétről hétre bővül, a legrégebbi slágerektől a mai nap is közkedvelt dalokon keresztül, a rádióban, a tv zenecsatornáin megállás nélkül játszott stílusig szinte minden fellelhető. Magyar dalok 3200 db, az angol átlépte az 55 000 db-ot és nem utolsó sorban ott vannak a nemzetközi dalok is (német, francia, spanyol, olasz, görög, héber, török...stb). Eszedbe jutott egy dal, amit keresel, de nem tudod, hogy el tudod-e énekelni, keress rá a dalkeresőben, és máris megvan a válasz. :)

Szeretnél jönni énekelni? Nálam nem csak hétvégén van lehetőség karaokezni jönni, nézd meg a naptár funkciót, keress egy számodra megfelelő napot és szeretettel várlak.