Esküvői Dj

A képre kattintva további képek láthatóak ;)

Az életünkben a két legnagyszerűbb nap, amikor összeházasodunk, és amikor gyermekünk születik. Ezekre a napokra biztosan emlékezni fogunk amíg élünk, ezért nem mindegy, hogy adjuk meg a módját!

Kedves Jegyespár!

Először is, engedjétek meg, hogy gratuláljak és élethosszig tartó boldogságot kívánjak nektek!

Tudom, hogy most tele vagytok izgalommal, miközben rengeteg apró részletre kell figyeljetek, hogy "a nagy nap" a lehető legtökéletesebben sikerüljön! Fontosak a ruhák, a díszek, az ételek, de amiről később a legtöbben fognak beszélni, és amire a legtovább emlékezni fognak a vendégeitek, az bizony a buli lesz!

Amikor megkérdeznek benneteket, a rokonaitokat, a barátaitokat, a legtöbbeteknek a fentiek fognak eszetekbe jutni.   

A hangulatért elsősorban az esküvői DJ a felelős!

A DJ-nek nem csupán az a feladata, hogy jók legyenek a fények és menjen a zene, a legfontosabb, hogy érezze a vendégek rezdüléseit, kommunikáljon velük és a legjobb pillanatban a tökéletes zenére váltson és megfelelő ideig játssza azt! DJ-nek lenni hivatás, amit csak szenvedéllyel és empátiával lehet kimagaslóan gyakorolni annak, aki szereti az embereket, a zenét, a hangulatot és felelősséget érez a munkájáért.

Amennyiben egy ilyen attitűdökkel rendelkező esküvői DJ -re van igényetek, ne keressetek tovább! Smici vagyok, DJ és karaoke szolgáltató, és több mint 10 év tapasztalattal rendelkezem a zene és a hangulatteremtés világában!

Amiben számíthatsz rám:

Ha szeretnéd, hogy a buli fergeteges legyen és hetekig erről beszéljenek, tégy engem felelőssé a zenei hangulat megteremtéséért!

Vedd fel velem a kapcsolatot, és kérd díjmentes ajánlatomat!