Céges rendezvény

Zene nélkül mit érek én???

Ismerjük Máté Péter híressé vált zeneszámát és aki kicsit is szereti a jó hangulatú partykat az tudja, mekkora igazság rejlik ebben a mondatban. Senkit nem hallottam még, hogy egy olyan partyt, vagy bulit emlegetett volna pozitív visszhanggal, amelyiken nem volt jó zene. Vagy nem volt olyan zene, amit a közönség valamennyi résztvevője élvezettel hallgat! 

Ha a megfelelő közönség találkozik a megfelelő dallamokkal, már adott a jó hangulat alapja! Rezdül a szív, mozdul a kéz, ritmusra kezd mozogni a test és a résztvevők arcán barátságos mosoly jelenik meg...

Na de ha ilyen egyszerűen előidézhető az optimális hangulat, akkor vajon miért van annyi rosszul sikerült party, annyi kidobott pénz, melyen a résztvevők nem érezték jól magukat! 

Mert mint minden sikeres projekthez, a céges rendezvények zenei biztosításához is szükség van egy irányítóra, egy DJ -re! Aki ismeri és meghallgatja az emberek igényeit, megérzi a rezdüléseket, mikor mire kell váltani, hogy lehet a bulit beindítani, felforrósítani és szinten tartani. 

Üdvözöllek a weboldalamon!

Smici vagyok, 2007 óta foglalkozom karaokeval, többéves tapasztalattal rendelkezem a zenei szolgáltatások biztosításában és kiemelkedő tapasztalatott szereztem a céges partyk feledhetetlenné tételében! 

A DJ szolgáltatásom minőségét biztosítja elsősorban az attitűdöm, melynek jellemzője hogy szeretem az embereket, szeretek számukra jó hangulatot teremteni, kommunikálok a vendégeimmel és a ki nem mondott igényeket is felismerem az emberek mozgásából és viselkedéséből, mely nélkülözhetetlen a folyamatos jó hangulat biztosításához! 

Technikai oldalról a legmodernebb hang és fénytechnikai berendezések állnak rendelkezésemre, valamint folyamatosan bövülő többezer zeneszámból álló gyűjteménnyel rendelkezem. 

Állok rendelkezésre: 

Néhány gondolat arról, hogy: Miért is érdemes céges rendezvényeket, bulikat tartani csapatunk tagjaival? 

A sajtó tele van olyan hírekkel, hogy nehéz megfelelő munkaerőt találni, vagy a meglévő kollégákat megtartani. Bármennyire is fontos a pénz, ma már nem elegendő a jó fizetés ahhoz, hogy a legjobb szakembereket csábítsuk magunkhoz, tartsuk meg őket és hozzuk ki belőlük a legjobb teljesítményt.

Az emberek megbecsülésre vágynak, és tartozni szeretnének valahova! Az álláskeresők többsége az első két helyre sorolják a jó munkahelyi közösséget! Éppen ezért érdemes kiemelt hangsúlyt fektetned a csapatod motiválására és összekovácsolására. Márpedig erre a legalkalmasabb eszköz az élmények megteremtése!

Ebben tudunk mi segíteni neked, hogy a kollégáid motiváltak legyenek, érezzék a céghez tartozás élményét és közelebb hozzuk őket egymáshoz a kimagaslóbb teljesítmény és a kiváló munkahelyi légkör megteremtéséhez.

Az általunk szervezett céges rendezvények mentesek a kényszer érzettől, a kötelező elemektől. Ügyfeleinknek segítünk megteremteni a kötetlenebb lazább környezetet, melyben a kollégák egymással találkozva jobban megismerik egymást, így hatékonyabbá válik közöttük a kommunikáció.

Egy szuper céges buliról, egy közös karaoke-ról, hónapokig beszélnek az emberek és alig várják a következőt! A rendszeresen megtartott karácsonyi rendezvények, ahol a családtagok, a gyerekek is jelen lehetnek, beleívódnak a cég történetébe és előre mozdítják a barátságokat valamint az összhangot.

Szolgáltatásainkkal nem csak a szórakozási lehetőségeket tudjuk színvonalassá tenni, de a céges prezentációkat is segítünk színvonalassá varázsolni! A szakmai tapasztalatunk kiterjedt, a legkülönbözőbb igénykét is kitudjuk elégíteni!

Legyen szó:

mi nem ismerünk lehetetlent!

Vedd fel velem a kapcsolatot, és kérd díjmentes ajánlatomat!