Szervezés - Dekoráció - Ceremóniamester

Az Events by Dee csapatával együttműködve esküvők teljes körű szervezését és dekorációját is vállaljuk. Ha ceremóniamesterre van szükséged, azt is megtalálod nálunk. Gondolj bele, az esküvőd vagy rendezvényed javarésze egy kézben van, kipipálhatod a listádon a DJ-t, a dekort és a CM-et is. Ha pedig úgy érzed, átvesszük a szervezést is, így pipálgatnod sem kell, mert mindent elintézünk helyetted.

Esküvőszervezés: nincs lehetetlen! Beszéljük át, hogy milyen irányba induljunk és onnantól miénk a pálya! Dőlj hátra és élvezettel várd a Nagy Napot!

Dekoráció: Mi vagyunk álmaid esküvőjének kivitelezője. Legyen szó bohém, vintage, greenery, klasszikus, art deco, vagy bármilyen más stílusról, amit kitalálsz, mi megalkotjuk azt a valóságban. Asztaldíszek, csokrok, kitűzők, boldogságkapu, háttérdekoráció, kültéri dekoráció, székszoknya és -szalagok, fények, stb, azaz minden, amit csak kérsz az esküvődre, élő virágból, a te színvilágodra és ízlésedre szabva.

Ceremóniamester CM: Az esküvőd karmestere, az irányító, aki kézben tartja a dolgokat és nem mellesleg, átvéve a házigazda szerepét az ifjú pártól, szórakoztatja a násznépet. 

Bármely szolgáltatásról is legyen szó, akár együtt, akár külön, keress minket, hogy segíthessünk. Több szolgáltatás együttes megrendelése esetén szuper kedvezményeket kaphatsz, kérd ajánlatunkat.